<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=92927154&amp;fmt=gif">
Byggeri-job- arbejde-byggeplads-stilling-bygge

Arbejdsgiver

MediaXpress

Job Indrykket

1. februar 2024

Ansøgningsfrist

Løbende

Arbejdstid

Deltid

Kontakt

Mikkel Weber Sandahl

ms@mediaxpress.dk

P010224

SEO-specialist

Din opgave vil være at bidrage til udviklingen af MediaXpress hjemmesider og stå for implementering af trafikskabende tiltag i samarbejde med resten af teamet.

I MediaXpress udgiver vi de tre fagmedier Bygge- & Anlægsavisen, Byggeri + Arkitektur og INDRET, og vi har fokus på hele tiden at forny vores online-platforme og digitale produkter til kunder og læsere, som er virksomhederne i den danske byggebranche. Din opgave vil være at bidrage til udviklingen af MediaXpress hjemmesider og stå for implementering af trafikskabende tiltag i samarbejde med resten af teamet.

Hvem er du?

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med SEO fra en nyhedssite, men det er ikke et krav. Vi forventer, at du har et indgående kendskab til teknisk SEO og i særdeleshed off-page SEO, såsom webcrawling, indeksering, gengivelse og rangeringsfaktorer – dette omfatter viden om canonicalization, skemamarkering, XML-sitemaps, robots.txt og mere.

Kendskab til kode som CSS og JavaScript er en fordel, da du kommer til at have en direkte dialog med vores udviklere. Vi forventer også en dyb forståelse af GA4, herunder opsætning af egenskaber, implementering af sporingskoder og konfiguration af hændelsessporing.

Om jobbet

I dit arbejde med at forbedre hjemmesiderne og vores digitale produkter har du både fokus på de tekniske aspekter og brugeroplevelsen. Du skal i samarbejde med vores grafikere og tekstforfattere være proaktiv og iderig i forhold til de muligheder, der eksisterer, så hele teamet kan få ny viden og inspiration til den fortsatte vækst på det digitale område – og du kommer således til at bidrage både i forhold til den overordnede digitale strategi samt en række konkrete udviklingstiltag.

Stillingen er deltid – 20 timer om ugen – og løn aftales efter kvalifikationer.

Hvis vi lyder som din nye arbejdsplads, så send ansøgning samt CV og andre relevante dokumenter til os via nedenstående QuickApply-knap ”Ansøg”.


Har du spørgsmål til stillingen, så skriv gerne til chefredaktør Mikkel Weber Sandahl på ms@mediaxpress.dk

 

Om os

MediaXpress er et mediehus, beliggende i Bredgade tæt ved Amalienborg. Vi har eksisteret i over 30 år med ca. 20 medarbejdere fordelt over en redaktion, en grafisk afdeling og en salgsafdeling. Virksomhedens forretning består primært af tre medier:

Bygge- & Anlægsavisen: www.bygge-anlaegsavisen.dk
Byggeri + Arkitektur: www.byggeri-arkitektur.dk
INDRET: www.indret.dk


Vi henvender os til byggebranchens virksomheder og fortæller deres historier om igangværende projekter, nye produkter, events m.m. Vi har de seneste år haft fokus på at udvikle vores online-forretning med en række tiltag, der både skaber interessante universer for vores læsere og giver kunderne muligheder for at profilere deres virksomheder.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

JOBPORTAL - Se de nyeste jobs inden for bygge- og anlæg