<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=92927154&amp;fmt=gif">
Byggeri-job- arbejde-byggeplads-stilling-bygge

Arbejdsgiver

Maskinmesterskolen København

Sisimiut, Grønland

Job Indrykket

8. april 2024

Ansøgningsfrist

Løbende

Arbejdstid

Fuldtid

Kontakt

Anne Mette Knudsen

amkn@msk.dk

Hjemmeside

https://www.msk.dk/

P0804241

Ansøg her

Ansøg via Web

Faglærer til værkstedsforløb i Sisimiut, Grønland

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for det maritime område og grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

icebergs-889770_1280


Vil du være med til at uddanne fremtidens maskinmestre i Grønland?

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en faglærer til vores værkstedsforløb i Sisimiut, Grønland.

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for det maritime område og grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Hvem er vi?

MSK er en uddannelsesinstitution med høje ambitioner som fremtidens videregående tekniske uddannelse. Flere og flere søger ind på vores maskinmesteruddannelse, og vores uddannelse – herunder værkstedsforløbet på 1.-3. semester, tiltrækker i stigende grad de unge med gymnasial baggrund. Både i Danmark og Grønland. Derfor er vi på udkig efter en alsidig og dedikeret kollega, der har mod og evne til at træde ind og gøre en forskel for de danske og grønlandske studerende, der starter deres uddannelse i Sisimiut.

Hvad tilbyder vi?

I Sisimiut vil du blive ansvarlig for den daglige drift som den eneste underviser men samtidig en del af et stærkt fagteam i Lyngby, hvor du vil opleve rum for faglig og pædagogisk sparring. Samtidig vil der være god mulighed for at deltage i den løbende udvikling af uddannelsen i Grønland. Maskinmesteruddannelsen i Sisimiut har til huse på Teknikimik Ilinniarfik KTI, som er en grønlandsk uddannelsescampus med mange forskellige gymnasie- og erhvervsuddannelser.

Hvem kunne du være?

Vi forestiller os, at du er uddannet industritekniker, maskinarbejder, smed, værktøjsmager eller andet fag, der sammen med din erhvervserfaring kan dække det meste af både den praktiske undervisning på værkstedsforløbet (metaldrejning og -fræsning, svejsning, montage, motorlære, pneumatik, el-teknik, teknisk dokumentation) og de mere teoretiske fag og discipliner (arbejdsmiljø, materialelære, sikkerhed, 1.hjælp og måleteknik)

Med andre ord en håndværksmæssig all-round’er, der kan lede undervisningen og guide de studerende i en dagligdag, hvor du er en social og faglig nøgleperson for de studerende. Du trives derfor med at undervise og skabe relationer til de studerende og får energi af at se de studerende lykkes. De studerende vil være afhængige af, at du forstår at omsætte teori til praksis og kan gøre formidlingen og undervisningen levende, nærværende og relevant.

At bo i Sisimiut

Sisimiut er den næststørste by i Grønland med et indbyggertal på ca. 5.600 personer. Udover maskinmesterskolen og KTI er Arctic DTU også en del af uddannelseslivet i byen. Sisimiut ligger 50 km nord for polarcirklen og har en spektakulær natur med hav, bjerge og dale, der indbyder til vandreture, langrend, snescooter og sejlads. En stor naturoplevelse. Du kan få hjælp til at finde bolig i Sisimiut – og der vil være mulighed for at tage familien med.

Der er studiestart i Sisimiut hvert år ultimo august og de studerende starter praktik det efterfølgende kalenderår medio april. Derfor er der ikke studerende på uddannelsesstedet fra medio april til ultimo august. Stillingen kan sammensættes på forskellig vis, alt efter om du vil opholde dig permanent i Grønland eller en del af kalenderåret i Danmark.

Ansøgning og kontakt

Du ansættes som faglærer med Sisimiut som dit primære arbejdssted. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Månedslønnen vil være 46.000-48.000 kr. (inkl. 18% pension) afhængig af dine kvalifikationer. Evt. yderligere tillæg afhængig af anciennitet fra lignende job og institutioner kan forhandles. Stillingen er på fuldtid eller deltid efter aftale og ønskes besat pr. 1. juni 2024 – gerne før. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte studieleder Anne Mette Knudsen på amkn@msk.dk.

Ansøgning med relevante bilag, herunder bl.a. uddannelsespapirer sendes ved at klikke på knappen ”Ansøg”. (QuickApply på Jobindex.)

Vi ønsker en medarbejderstab, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund at søge stillingen.

Om Maskinmesterskolen København

Maskinmesterskolen København (MSK) er landets ældste maskinmesterskole med ca. 1000 studerende og 80 ansatte, hvor vi har uddannet maskinmestre siden 1906. På Maskinmesterskolen København suppleres moderne ledelses- og organisationsfag med de klassiske maskintekniske og praktiske fag, så en færdiguddannet maskinmester mestrer både mennesker og maskiner. Vores uddannelse er et kvalitetsstempel, der åbner døre og giver arbejde både til vands, på land og på ledelsesgangen. Du kan følge MSK på www.msk.dk, LinkedIn, Instagram og Facebook.

SØG HER