<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=92927154&amp;fmt=gif">
Byggeri-job- arbejde-byggeplads-stilling-bygge

Arbejdsgiver

Byggesagkyndig.nu

Lyskær 8 2730 Herlev

Job Indrykket

10. april 2024

Ansøgningsfrist

Løbende

Arbejdstid

Fuldtid

Kontakt

Christian Norborg

44 12 90 03

P10042

Ansøg her

Ansøg via Web

Fugttekniker

Vi søger lige nu en dygtig byggesagkyndig med flair for mennesker til Sjælland til vores kontinuerligt voksende forretning, og vi vil meget gerne modtage en henvendelse og et CV fra dig.

Hvem er vi?

Byggesagkyndig.nu er en 100% uvildig rådgivningsvirksomhed, hvis mål det er at rådgive private husejere. Vi er landsdækkende med kontorer i Lystrup, Odense og i Herlev på Sjælland. Vi er p.t. 23 fastansatte medarbejdere og består desuden af et netværk af selvstændige byggesagkyndige rundt omkring i landet. Vores kunder er hovedsageligt private husejere, andelsforeninger og ejerforeninger.

Vores ydelser er følgende:

- Køberrådgivning

- Fugtteknisk- og skimmelrådgivning

- Tilsyn og kontrol

- Afleveringsforretninger

- 1- og 5-års eftersyn

- Tvistsager med håndværkere

- Syn og skøn

- Termografering 

Vores koncept

Vi er markedsledende inden for vores felt – uvildig byggerådgivning til private danske husejere. Vi har med succes opbygget et effektivt og stramt styret koncept med den gode kundeoplevelse i centrum. Vi møder kunderne i deres allerhelligste, deres hjem, og sætter en ære i at give fagligt velfunderet rådgivning og nærværende menneskelig sparring.

Nu mangler vi bare dig!

Brænder du for stor kundekontakt inden for den private sektor, og ved du lidt om alt, men ikke alt om det hele? Så kan du gøre en synlig forskel for nuværende og kommende boligejere i vores sjællandske afdeling hos Byggesagkyndig.nu.

Din rolle

Du bliver del af et stærkt fagligt team af byggesagkyndige med reference til vores CEO. Du bliver samtidig del af en landsdækkende virksomhed med stor fokus på vidensdeling og socialt sammenhold. Det betyder, at selvom du meget af tiden arbejder selvstændigt ude i marken, så er du del af noget større og kan altid spørge andre om råd.

Din hverdag ligger i ret faste rammer, styret af vores målsætning om typisk tre kundebesøg pr. dag. Det betyder også, at din rolle som rådgiver er relativt fast defineret – også selvom ikke to kunder er ens, og selvom de byggetekniske problematikker spænder vidt.

Du kan se frem til en dynamisk arbejdsdag med mange vidt forskellige faglige udfordringer, primært koncentreret omkring bygningsskader og fugtproblematikker. Du er ofte den første på stedet til at finde fejlene, og derfor indeholder opgaverne en vis grad af detektivarbejde. Fælles for mange af sagerne er, at der melder sig en form for forsikringsdækning, hvorfor det er vigtigt, at din skriftlige rapportering er skarp og velformuleret.

Du vil ligeledes opleve opgaver, der handler om almen bygherrerådgivning, køberrådgivning eller rådgivning i forbindelse med afleveringsforretning.

Din profil

- Relevant byggeteknisk uddannelse som eksempelvis konstruktør eller ingeniør, gerne med håndværksmæssig baggrund

- Mindst 5 års erfaring fra lignende stilling som eksempelvis forsikringstaksator eller fugttekniker

- Bred byggeteknisk indsigt omkring private huse og bygninger

- Gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt på dansk og mundtligt på engelsk

- Gode analytiske evner kombineret med flair for mennesker

- Afklaret med en hverdag, der kræver faste mødetider på sager hos kunder med start fra kl. 08.00 og slut kl. 16:00 – mulighed for gulpladefirmabil eller kørselsordning med egen bil

Du trives med faste rammer. Du er selvkørende og fungerer godt ude på landevejen i dit eget selskab. Du er samtidig udadvendt og naturlig serviceminded i mødet med kunderne. Du er god til at sætte dig ind i deres behov og arbejder ud fra et klart værdisæt omkring kvalitet og ordentlighed. Du har en struktureret tilgang til dine opgaver, er effektiv og handlingsorienteret, og har styr på detaljen for derigennem at bevare overblikket.

Du er som rådgiver og kollega tillidsvækkende, smilende og opleves afbalanceret og rolig. Du er lyttende af natur og værdsætter et mangfoldigt og tværfagligt samarbejde med masser af vidensdeling.

Vi tilbyder

Du bliver del af en sund, succesfuld og ansvarsbevidst virksomhed, der vægter et godt fællesskab, og som værner om sine medarbejderes trivsel og faglige udvikling. Vi tilbyder attraktiv løn, pension og sundhedsordning samt en række spændende sociale arrangementer, hvor vi samler alle medarbejdere og har det sjovt.

Har vi fanget din interesse?

Lyder stillingen og arbejdet tiltalende, besidder du kvalifikationerne, og kan du varetage disse opgaver i vores forretning, så hører vi meget gerne fra dig, og du er mere end velkommen til at ringe til Christian Norborg på tlf.: 44 12 90 03.

Send en ansøgning og et CV via knappen ”Søg Job”.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Søg Job