<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=92927154&amp;fmt=gif">
Byggeri-job- arbejde-byggeplads-stilling-bygge

Arbejdsgiver

TK stål

Virksundvej 117, 8831 Løgstrup

Job Indrykket

14. maj 2024

Ansøgningsfrist

Løbende

Arbejdstid

Fuldtid

Kontakt

Thomas Klausen

tk@tk-steel.dk

61367577

P1405241

Ansøg her

tk@tk-steel.dk

Teknisk tegner med erfaring indenfor bygningstål

Har du en baggrund som teknisk designer, byggetekniker, bygningsteknolog eller lignende relevant uddannelse, med erfaring indenfor den byggetekniske smede- og stålbranche, er her muligheden for et spændende job i en smedevirksomhed i udvikling.

TK stål billede


Det daglige arbejde

Du vil komme til at arbejde med projekter af varierende størrelse indenfor stålkonstruktioner, altaner, ståltrapper mv.

Du er med til at udarbejde tegningsmaterialet i et tæt samarbejde med vores projektledere og produktionen. Vi producere alle produkterne på vores eget værksted.

Som tegner bliver dit ansvar, at sørge for at alt tegningsmaterialet er til stede og klar iht. tidsplanen, så projekterne skrider planmæssigt frem.

Din hverdag bliver i tæt samarbejde med vores tekniske afd. Og vil bestå blandt andet af følgende opgaver:

- Intern projekt planlægning af hele ordre forløbet, herunder løbende koordinering med værkfører.
- Sikre at ordrer er produktionsklare med det rigtige grundlag, tegninger m.m. ud fra en tæt dialog med kunden og dit team.

Nyuddannet eller erfaren? Vi er klar på begge dele

Du er motiveret for at arbejde bredt inden for ordrebehandling, og du drives af at tage et ansvar for hele ordre flowet. Du har en god økonomisk forståelse, og er en erfaren bruger af Officepakken, samt 3D tegning i Inventor og gerne erfaring med vault. Som person er du ansvarstagende, proaktiv og løsningsorienteret. Du har et godt energiniveau, og trives i et uformelt miljø, hvor kontakten til produktionen er lige ved hånden.

Du har desuden erfaring med EN1090 fra tidligere arbejde eller fordi du i kraft af uddannelse har kendskab til dette.

Om TK Stål og Maskiner ApS - Smede- & Maskinværksted

Vi startede som almindeligt smedeværksted, hvor opgaverne hovedsageligt bestod af trapper, stålkonstruktioner til bygninger, altaner, smedejernslåger, specialopgaver o.l. Dette har hængt ved lige siden, det er efterhånden blevet til store stålentrepriser på etage byggeri og industri byggeri.

Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde med vores kunder. Derfor er vi konkurrencedygtige, og servicen er altid i højsædet. Vi har gennem tiden investeret i maskiner, der gør, at vi selv kan fremstille delene hjemme på værkstedet, hvilket giver hurtigere leveringstid.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for smede- og maskin området. En erfaring vi blandt andet bruger til at udvikle og opfinde forskellige maskiner og maskindele. Et af vore egne produkter er Aircooling højtrykskølingsanlæg.
 

Sådan ansøger du

Vi ser frem til at høre fra dig!

Finder du denne stilling interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV på mail til Thomas Klausen, tk@tk-steel.dk

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Klausen på tlf.: 61367577

Vi behandler ansøgninger løbende og med stor diskretion. Når du sender din ansøgning og CV, acceptere du også at vi opbevarer dine oplysninger i op til seks måneder.

ANSØG HER