<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=6413761&amp;fmt=gif">
Byggeri-job- arbejde-byggeplads-stilling-bygge

Arbejdsgiver

MediaXpress

Bredgade 36C 1, 1260 København

Job Indrykket

14. maj 2024

Ansøgningsfrist

Løbende

Arbejdstid

Fuldtid

Kontakt

Uffe Keller-Eriksen

uffe@byggeri-arkitektur.dk

31 49 41 38

P220124

Ansøg her

uffe@byggeri-arkitektur.dk

Key Account Manager

Bygge- & Anlægsavisen har i over 30 år dækket udviklingen i den danske bygge- og anlægsbranche, og vi leder nu efter en erfaren og dygtig Key Account Manager til at varetage dialogen med vores kunder om de mange forskellige markedsføringsmuligheder – både på print og digitalt.

up-to-date


Om dig

Du overtager en eksisterende kundeportefølje, og det er en stor fordel, hvis du kender byggebranchen og dens aktører, da du skal kunne tage dialogen direkte med den øverste ledelse i virksomhederne i din portefølje, hvor du fungerer som en strategisk tænkende og seriøs sparringspartner omkring deres markedsføring. Du har stor erfaring med salg, og du er vant til at arbejde fokuseret med at planlægge de mest effektfulde markedsføringskampagner for dine kunder.

På samme måde, som der i byggeriet sker store forandringer, så er mediebilledet på samme måde inde i en interessant udvikling, hvor vi bevæger os mod digitale universer. Den dagsorden ser du potentialet i, og du vil gerne hjælpe med at styrke dine kunders online-tilstedeværelse. Du er en iderig og dynamisk person, som fungerer godt i et miljø, hvor man har stor indflydelse på sin hverdag.

Om os

Vi er en virksomhed i vækst, hvor der er højt til loftet og en flad struktur. Hos Mediaxpress er der ikke langt fra ide til handling, og du får en ledelse, som bakker dig 100 % op og hjælper med at eksekvere egne salgsideer.

Hos Mediaxpress værdsætter vi en god fælles kultur er til gavn for både kunder, medarbejdere og virksomheden. Du bliver del af et fællesskab af dygtige og erfarne kolleger med et godt sammenhold og en uformel tone.

Attraktiv, performanceafhængig lønpakke

Stillingen er på 37 timer om ugen, og vi kan tilbyde en attraktiv lønpakke med en performance-afhængig provision uden loft.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst salgskoordinator Uffe Keller-Eriksen på 31 49 41 38.

Send din ansøgning og CV til Uffe på mail: uffe@byggeri-arkitektur.dk


Om mediehuset MediaXpress

MediaXpress er et mediehus med indgående kendskab til den danske bygge- og anlægsbranche, og vi udgiver de veletablerede fagmedier Bygge- & AnlægsavisenByggeri+Arkitektur og Indret.

I Mediaxpress er vi specialister i at kommunikere og synliggøre vores kunders budskaber for en veldefineret målgruppe via forskellige markedsføringsløsninger. Mediaxpress har eksisteret i lidt over 30 år, og vi har hjemme i hyggelige lokaler nær Kgs Nytorv i København.

SØG HER