<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=6413761&amp;fmt=gif">
Byggeri-job- arbejde-byggeplads-stilling-bygge

Arbejdsgiver

Maskinmesterskolen

Gyrithe Lemches Vej 20, 2800 Kgs. Lyngby

Job Indrykket

25. juni 2024

Ansøgningsfrist

Løbende

Arbejdstid

Fuldtid

Kontakt

Finn Jørgensen

fijo@msk.dk

Hjemmeside

https://www.msk.dk/

P2506241

Ansøg her

Ansøg via Web

Maskinmesterskolen København søger undervisere til el-fagene

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering – til vands og til lands. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

BP_14-05-20-Maskinmesterskolen57875-scaled


Maskinmesterskolen København (MSK) søger undervisere til elektriske og elektroniske maskiner og anlæg, installation og forsyning samt procesanalyse og automation.

Hvem er vi?

MSK er en uddannelsesinstitution med høje ambitioner for fremtidens videregående tekniske uddannelse til den grønne omstilling og til det maritime område. Flere og flere unge søger ind på vores maskinmesteruddannelse. Samtidig står et stigende antal brancher og virksomheder i kø efter vores dimittender, fordi de har opdaget maskinmesterens tekniske kompetencer og kvaliteter. Det er vi stolte af, og samtidig arbejder vi hårdt på at forblive relevante for både studerende og virksomheder.

Derfor er vi på udkig efter nye og dedikerede kolleger, der har lyst til at gøre en forskel for de studerende – og den grønne omstilling i samfundet.

Hvad tilbyder vi?

  • Ansættelse i Lyngby, der er vores største uddannelsessted med ca. 1000 studerende, og/eller Kalundborg, der er vores nyeste sted for udbud af maskinmesteruddannelsen.
  • Et stærkt fagteam, hvor du vil opleve rum for faglig og pædagogisk sparring. Du vil blive tilknyttet en af faggrupperne Elektroteknik, El-autorisation eller Proces og automatik, hvor du vil møde dygtige og dedikerede kolleger.
  • Mulighed for at deltage i den løbende udvikling af uddannelsen.
  • Attraktive efter- og videreuddannelsesmuligheder.
  • Et uformelt arbejdsmiljø og sociale aktiviteter (DHL-løb, sommerfester, spontan fredagsbar m.m.).


Afhængig af dine kvalifikationer ansættes du som adjunkt under opkvalificering, adjunkt eller lektor. Hvis du ansættes som adjunkt eller adjunkt under opkvalificering, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb.

Hvem kunne du være?

Vi søger en kollega, der vil være en del af holdet og ligesom os andre får energi af at se, de studerende lykkes. De studerende vil være afhængige af, at du forstår at omsætte teori til praksis og kan gøre undervisningen nærværende og relevant bl.a. med henvisning til egen erfaringsbaggrund. Undervisningserfaring er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har mod på at undervise og udvikle din egen faglighed.


Vi søger dig, der kan undervise i et eller flere fag inden for

  • elektriske og elektroniske maskiner og anlæg, og som har relevant erhvervserfaring inden for dette
  • installation og forsyning
  • procesanalyse og automation og som har relevant erhvervserfaring inden for f.eks. procesanlæg samt procesautomation og har et godt kendskab til procesudstyr samt PLC.

Uddannelsesmæssigt har du formentlig en baggrund som maskinmester, ingeniør eller anden teknisk videregående uddannelse. Er du uddannet el-installatør, vil du også kunne komme i betragtning.

Ansøgning og kontakt

Ansættelse vil ske som lektor, adjunkt eller adjunkt under opkvalificering. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation.

Som udgangspunkt ansætter vi undervisere på fuld tid og med start hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte lektor Finn Jørgensen på fijo@msk.dk (El), lektor Joel Rasmussen på joel@msk.dk (Installation), lektor Helge Helgason på heh@msk.dk (Proces) eller studieleder Rikke Kirkeskov Sørup på rks@msk.dk eller 29615585.

Ansøgning med relevante bilag, herunder bl.a. uddannelsespapirer sendes ved at klikke på "Ansøg her". Vi ansætter løbende.

Vi ønsker en medarbejderstab, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund at søge stillingen.

Om Maskinmesterskolen København

Maskinmesterskolen København (MSK) er landets ældste maskinmesterskole med ca. 1000 studerende og 80 ansatte, hvor vi har uddannet maskinmestre siden 1906. På Maskinmesterskolen København suppleres moderne ledelses- og organisationsfag med de klassiske maskintekniske og praktiske fag, så en færdiguddannet maskinmester mestrer både mennesker og maskiner. Vores uddannelse er et kvalitetsstempel, der åbner døre og giver arbejde både til vands, på land og på ledelsesgangen. Du kan følge MSK på www.MSK.dk, LinkedIn, Instagram og Facebook.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

ANSØG HER