<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=92927154&amp;fmt=gif">
Byggeri-job- arbejde-byggeplads-stilling-bygge

Arbejdsgiver

Glostrup Forsyning

Ørnebjergvej 7, 2600 Glostrup

Job Indrykket

27. november 2023

Ansøgningsfrist

Løbende

Arbejdstid

Fuldtid

Kontakt

Kristian Schou

job@glostrupforsyning.dk

30 45 47 24

P271123

Projektleder til spildevand og klimatilpasning

Du vil som projektleder få bygherreansvaret for flere større anlægsprojekter, hvor forsyningens regn- og spildevandssystem skal udvides og omlægges over de næste mange år. Dette sker for at klimatilpasse kloaksystemet til fremtidige regnhændelser.

Du bliver en del af området Projekt og Udvikling, som ud over dig består af seks engagerede medarbejdere. Du vil referere til projektchefen.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver
Glostrup Forsyning har udarbejdet en række konkretiseringsplaner der udstikker rammerne for klimatilpasningen af kloaksystemet i hele kommunen. Planerne omfatter projekter for ca. 450 mio. kroner som forventes udført i løbet af de næste 20 år. For den kommende periode udbyder forsyningen pt. rådgivningskontrakter for projektering, udbud og tilsyn med flere større anlægsprojekter. Bygherreansvaret for disse projekter kræver flere ressourcer og forsyningen søger derfor en projektleder der kan være med til at løfte opgaven. Du vil således få ansvaret for flere store anlægsprojekter i de kommende år.

Du vil skulle arbejde tæt sammen med de øvrige projektledere i afdelingen ligesom du vil få meget samarbejde med forsyningens øvrige medarbejdere.

Kvalifikationer
- Erfaring med byggeledelse
- Viden om spildevand og klimatilpasning, gerne med en erfaring fra forsyningsbranchen eller entreprenørbranchen
- Gerne erfaring med projektledelse
- Du har en videregående uddannelse som ingeniør, landskabsarkitekt eller lignende.
- Du er god til at tale med entreprenører og rådgivere.
- Du er udadvendt, konstruktiv og god til at kommunikere både i skrift og tale
- Du har kørekort til personbil

Vi tilbyder
Et professionelt arbejdsmiljø med gode kompetente kollegaer og en uformel, åben og ærlig dialog. Vi vægter effektivitet, arbejdsmiljø, respekt, hjælpsomhed og humor højt.
Vi tilbyder dig stor indflydelse på din arbejdsdag med gode muligheder for faglig og personlig udvikling, Løn og pension efter gældende overenskomst (KL – Kommunernes Landsforening) og en attraktiv sundhedsforsikring. Der er flextid med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen inkl. frokost.

Om Glostrup Forsyning A/S
Glostrup Forsyning A/S er en multiforsyning som leverer bæredygtige løsninger til borgerne i Glostrup Kommune indenfor områderne drikkevand, spildevand, fjernvarme samt affald og genbrug. Selskabet har en årlig omsætning på ca. 170 mio. kr. Glostrup Forsyning har 40 medarbejdere og arbejdsstedet er beliggende i Glostrup. Glostrup Forsyning er medlem af KL (Kommunernes Landsforening) og følger de offentlige overenskomster.

Vi er en inkluderende og mangfoldig arbejdsplads, hvor alle er velkomne uanset køn, alder, etnicitet og seksualitet.

Ansøgning
Vi modtager ansøgninger løbende og forventer ansættelse hurtigst muligt.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Ansøgningen skal sendes til job@glostrupforsyning.dk

Fremvisning af straffeattest er obligatorisk for denne stilling og skal fremvises ved endelig ansættelse.

Hvis du har spørgsmål vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte Projektchef Kristian Schou på telefon 30 45 47 24

JOBPORTAL - Se de nyeste jobs inden for bygge- og anlæg