<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=6413761&amp;fmt=gif">
Byggeri-job- arbejde-byggeplads-stilling-bygge

Arbejdsgiver

Jeppe Jepsen

Vævergangen 20, 2690 Karlslunde, Denmark

Job Indrykket

21. Juni 2024

Ansøgningsfrist

Løbende

Arbejdstid

Fultid

Kontakt

Pia Jepsen

2030 3436

Hjemmeside

https://tsjj.dk

P280625

Ansøg her

Ansøg via Web

Bliv en del af vores bygge-familie. Byggeleder søges!

Vi ønsker ikke at være de største, men de bedste til det, vi gør.

Tømrer- og snedkerfirmaet Jeppe Jepsens bygge-familie mangler dig, som med dit falkeblik kan holde styr på opgaven, samtidig med at du har en skarp sans for, hvilke opgaver du skal prioritere.

Som byggeleder hos os vil du være ansvarlig for at styre og koordinere byggeprojekter fra start til slut, med særlig fokus på forsikringsopgaver og forespørgsler fra den private sektor. Dine ansvarsområder vil omfatte strategisk og effektiv planlægning af opgaver samt eget team, tilbudsgivning, kvalitetssikring og professionel kommunikation med kunder, leverandører og vores dygtige og imødekommende håndværkere.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring inden for lignende stilling og besidder gode ledelsesmæssige evner og kan motivere et team. Du er målbevidst, detaljeorienteret og pålidelig, med en solid forståelse for byggeprocessen og kvalitetsstyring. Du trives i et travlt miljø og behersker roen under pres.

Du smiler, når du må smide dine planer for arbejdsdagen ud til højre, fordi et eller andet brænder på, og dine kollegaer har brug for din hjælp.

Vi inviterer dig til at blive en del af vores dynamiske team i en virksomhed, der er i konstant bevægelse. Vi er beliggende i Karlslunde, har over 45 års erfaring i branchen, omkring 50 dygtige medarbejder, stort snedkerværksted samt en helt ny CNC-maskine.

Hos Jeppe Jepsen værdsætter vi den unikke blanding af faglig dygtighed og individuelle kvaliteter, som hver medarbejder bringer til bordet. Vi ser mangfoldighed som en kilde til styrke og innovation. Vores mål er ikke at være de største, men at være de dygtigste inden for vores felt.

Her får du mulighed for at udvide dine faglige kompetencer og personlige horisonter. Vi værdsætter et sundt arbejdsmiljø, hvor teamwork og medarbejderglæde er i centrum. Familie-ånden vægter højt hos os.

Hvis du er overbevist om, at du har de nødvendige kvalifikationer, og hvis du er ivrig efter at bidrage til et energisk team, så kan vi ikke vente med at høre fra dig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kaste et opkald efter vores direktør, Pia Jepsen. Hende fanger du på tlf. 2030 3436. Ellers send os din ansøgning via knappen Ansøg.

Vi glæder os til at høre fra dig!