<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=92927154&amp;fmt=gif">
Byggeri-job- arbejde-byggeplads-stilling-bygge

Arbejdsgiver

Dansk Arkitektur Center

Bryghusgade 10, 1473 København

Job Indrykket

29. januar 2024

Ansøgningsfrist

Løbende

Arbejdstid

Deltid

Kontakt

Peter Wahlstrøm

pw@dac.dk

Hjemmeside

https://dac.dk/

P290124

Drifts- og servicemedarbejder

Vi er en not-for-profit-organisation, der formidler arkitektur gennem udstillinger og aktiviteter. Vi har mange gæster og vores hus er i brug mange timer. Det kan ses, så vi mangler dig til at sikre, vi altid præsenterer os flot og snorlige.

Du er en service-minded, kvalitetsbevidst håndværkertype, der gerne vil arbejde deltids.

Dansk Arkitektur Center, DAC, optager cirka en fjerdedel af huset BLOX, der blev indviet i 2018 og ligger ved Københavns havnefront tæt på Langebro. Vores opgave som nationalt arkitekturcenter og international kulturattraktion er gennem udstillinger, ture, events, læring og fysiske og digitale netværk at dele viden om en bæredygtig udvikling af vores fysiske rammer for liv.

For DAC er det vigtigt, at så mange som muligt engagerer sig i udviklingen af arkitektur og design. Vi retter os mod kulturgæsterne, og vi gør os særligt umage for at formidle til børn og unge. Vi lægger vægt på, at man ikke behøver at være ekspert på området for at få en god oplevelse. Vores arrangementer, for eksempel talks og debatter, retter sig ofte mod et mere specialiseret publikum.

Om jobbet

Jobbet som drifts- og servicemedarbejder er en deltidsstilling på 27 timer om ugen. Arbejdstiden ligger primært i hverdagene, men weekendarbejde og arbejde på ’skæve’ tidspunkter kan forekomme.

Opgaverne omfatter vedligeholdelse og småreparationer, styring af vedligeholdelses-opgaver/-projekter, og udstillingsopbygning. Du skal desuden samarbejde med eksterne leverandører og have kontakten til DACs renovationsselskab.

Omrokering af møbler bliver blandt dine faste rutineopgaver, og der kan forekomme ad hoc-opgaver i afdelingen og DAC generelt.

Om dig

Vi leder efter en drifts- og servicemedarbejder, der har hænderne skruet rigtigt på og løser opgaverne effektivt og med kvalitet. Du er struktureret og selvigangsættende, og du er ven med din pc og sætter pris på at veksle mellem praktiske og administrative opgaver. Gode samarbejdsevner og sans for service er selvsagt vigtigt for at lykkes. Jobbet kræver flydende mundtligt og skriftligt dansk.

Om os

Dine kommende kolleger har mange forskellige kompetencer. Nogle planlægger og udvikler, nogle udfører og nogle drifter. Cirka halvdelen af os arbejder typisk i hverdagene med base på kontoret. Den anden halvdel servicerer gæsterne 361 dage om året, nogle gange fra før kl. 8 til ud på aftenen.

Vi lægger vægt på samarbejde og faglighed og deler glæden ved at møde gæster, deltagere og brugere i øjenhøjde i formidlingen af arkitektur, design og det byggede miljø. Vi prioriterer arbejdsmiljøet og er gode til at fejre sammen.

Sådan søger du

Hvis du har spørgsmål til jobbet som drifts- og servicemedarbejder, kan du kontakte Chef for IT og Teknisk drift Peter Wahlstrøm pw@dac.dk.

Send din ansøgning til job@dac.dk. Vi indkalder løbende til samtaler, så vent ikke for længe. Skriv ’Drifts- og servicemedarbejder’ i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

JOBPORTAL - Se de nyeste jobs inden for bygge- og anlæg